Balling Brands | LaidbackLondon
826
page,page-id-826,page-template-default,,qode_grid_1200,qode_popup_menu_text_scaledown,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

LaidbackLondon

Ideen startede da grundlæggeren af Laidback London flyttede til London i 1997. Her savnede han den afslappede stemning han huskede fra barndommen i kystbyen Mombasa, Kenya. Laidback London blev skabt med ønsket om at gå ’back to basic’ ved at skabe sko på den traditionelle måde – i hånden, ved brug af traditionelle teknikker med øje for den høje kvalitet. Resultatet er tidløse sko som ældes med ynde, og som ser bedre ud som årene går. Læderet der bruges er farvet, skåret og udsmykket i hånden, deraf opstår det naturligt uperfekte som kun gør skoene mere unikke og smukke.
Det første par Laidback London sandaler blev solgt i en lille stand på Portobello Road i London sommeren 2002.
 
Laidback London arbejder også for bedre løn og lokalsamfund hvor sandalerne bliver produceret, det holder liv i de lokales håndværkstraditioner og kreativitet. Det giver håb, og åbner muligheder for de fremtidige generationer. Læderet kommer fra lokale familieejede farme, er håndfarvet og soltørret. Sandalen er efterfølgende udsmykket i hånden med små farverige perler, med teknikker der symboliserer forskellige lokale stammers traditioner.
 
Sandalerne har deres helt eget særpræg. På grund af de særlige teknikker som bruges til påsyning af perlerne, kan det tage en arbejder op til en halv dag at færdiggøre to par sandaler. Laidback London står for sko i høj kvalitet med personlighed og kant.

side_logoer_primeboots